Thursday, November 20, 2014

#SET RAMPING BAJET ANDA



Assalamualaikum wb.t & Salam sejahtera..


Sihat ka semua??udah makan ka bolum??..kekna nak bagitahu yang kekna sekarang tanam anggur kt belakang rumah.Harap anggur kekna dapat berbuah dengan lebatnya tanpa ada biji yang banyak..hahaha...
Sebenarnya kekna nak berkongsi sedikit tentang satu set produk untuk kasi ramping macam kerengga pinggan kita noq..Amboi..macam kerengga memang nampak menipu kan..Baik lah ini betul punya.Set ini lebih merupakan gabungan diantara minuman terbaik untuk kesihatan kita iaitu mineral coffee, garlic (bawang putih) dan juga alfalfa..apakah keistimewaan ketiga-tiga produk ini??mampu ke produk ini menjadikan kita ramping macam kerengga??..Mari rapat-rapat sikit, kekna nak bercerita pasal kebaikan produk ini..


 



 





 

Ok tak..nampak tak tu..banyak kan kelebihan ketiga-tiga produk ini..ok sekarang kekna nak tunjukkan pulak testimoni yang berjaya membuat penurunan berat badan tanpa pergi slim world yang gedabak mahal tu..tak pe..kita cuba set ni pun dh ok..just minum dan telan je kan..tak susah pun nak kurus..